Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
MARIA FREJD -Jazz, riverdance/stepp, 30+ jazz, barndans, barndans, minijazz och Kundalini yoga
Blod svett och tårar är ett välslitet citat. Men inte för mig! Glädje, passion och kärlek står betydligt högre på min priolista. Kanske är det just därför som det blev så här….
I år fyller mitt tredje barn, min eller rättare sagt vår dansskola 13 år!
Det har varit en resa hit. Under min 39 år i detta liv har 35 år av dem spenderats i åtskilliga svettiga gympahallar, danssalar, scener och Tv-studios. Jag har studerat olika danstekniker, pedagogik och anatomi i många år. Men den bästa utbildningen har jag fått i danssalen och på scenen. Som elev, pedagog och koreograf. Och nästan varje minut är älskad. Att få jobba med dans, musik, sång och människor är det bästa som finns, iallafall för mig. 

I min danssal är alla välkomna. Eleven står i centrum och alla ska bli sedda. Vi skrattar tillsammans och jobbar hårt. 
En disciplinerad men hjärtlig ton råder i danssalen. Här utvecklas vi tillsammans och lär av varandra.
Vi ger och tar vilket är nyckeln till utveckling i och utanför danssalen:
" Those who come empty handed, will leave empty handed" Yogi Bhajan
Vi behandlar varandra och vår danssal med stor respekt så att alla ska trivas och bli så bra vara vi kan tillsammans.
Danssalen är inte bara "en träningslokal" utan en del av mitt och min familjs hem. Varenda tapetsvåd och golvlist är uppsatt av min man och varje dag är det jag som städar efter oss alla. 
Och ni är alla mycket varmt välkomna.
All kärlek och styrka, det kommer ni behöva…..JESSICA RÖNN- Dancehall och street
Jessica Rönn was three years old when her mom put her in the first ballet class and since then her interest for dance has continued to develop through the years. When she was seven years old she started to dance jazz ballet and at the age of ten her interest for hip hop grew strong. Later on she also raised interest for other styles like African dance, dancehall and contemporary. Jessica has many years of experience in the learning of dance, but she has also been very observant when it comes to the many different teaching techniques. This has given her the opportunity to substitute for her teachers, which led to several jobs as a dance teacher. In August 2012 Jessica started at Hotstepper one year hip hop and urban dance education, Copenhagen, which she finished June 2013. This, in order to develop further, and also to really understand the foundations and get the knowledge of her lifelong passion. Jessicas dance portfolio consists of foundations in jazz and all styles of hip hop, and her latest focus has been on dancehall and african dance. She has now been teaching for over six years, primarily hip hop and dancehall, to a wide range of ages. As a teacher, she has been recognized and appreciated for her good teaching skills, positive energy, dedication to her classes and unique sense of creativity
JACK THELL - Modern Jazz
Mitt namn är Jack, och jag har dansat sen jag var 6 år gammal. För mig klickade det med dansen direkt; glädjen, utmaningen och det konstnärliga uttrycket är en helt underbar kombination. Inledningsvis dansade jag för Annette Losell i Eslöv och senare på Lunds Dans- och Musikalgymnasium i Lund. Därefter blev det Danslinjen i Härnösand och nu senast har jag studerat tre år på Iwanson International School for Contemporary Dance i München, Tyskland. 
Under åren har jag lärt mig Street, Breakdance, Jazz, Balett och min egna favoritstil Contemporary som jag fokuserat extra på. Jag använder mig ofta av en viss nivå komik i mitt artistiska arbete, tillsammans med mycket känsla. Jag har en förkärlek för Floorwork och Partnering.
Efter dessa tre år i Tyskland känner jag att det nu är dags att dra mig hemåt till Skåne och dela med mig av mina kunskaper, min teknik och framför allt min dansglädje! 
Jag ser fram emot att få träffa alla dansglada elever på Marijazz!
MIKAELA BRINTE- Klassisk balett och Lyrisk Jazz

För mig har dans aldrig bara varit en hobby utan snarare en livsstil! Allt började när jag var 3 år för att sedan tas på allvar redan vid 10 års ålder. Sex år på Svenska balett skolan i Malmö ledde till tre år på Lunds dans och musikal gymnasium. Efter gymnasiet bar det direkt iväg till Laine Theatre Arts i England och bredvid utbildningen tog jag även en lärarexamen i jazz från ISTD. Undertiden och efter mina utbildningar så har jag dansat med bl.a. Olly Murs på BRIT Awards och jobbat med ett flertal hyllande hyllade engelska koreografer. Tyvärr skadade jag ryggen och flyttade därför hem till Sverige, men nu är jag nästan helt tillbaka på banan igen! Woho!

Efter ett antal års uppehåll är jag ÄNTLIGEN tillbaka och undervisar på Marijazz igen, vilket är SÅ KUL! Jag började undervisa här redan vid 15-16 års ålder och har sedan dess undervisat till och från i både England och Sverige i allt från balett, jazz, stepp, kommersiell jazz, contemporary, musikal och mycket mer. Jag är väldigt glad över att vara tillbaka i denna underbara miljö med de bästa förutsättningarna för att alla ska kunna utvecklas på sitt sätt! 

VIKTORIA JOHANSSON - Sångpedagog
Hej Hej Viktoria heter jag och undervisar i Musikalklass tillsammans men Maria.
Jag är utbildad musiklärare med inriktning på sång. Driver produktionsbolaget Sunnanå Production AB tillsammans med min man. 
Jag har många års erfarenhet av scen/TV produktioner i olika sammanhang, B.la som Doris i Doris & Knäckebröderna SVT och mitt egna program Hos Vicki i SVT Barnkanalen.
Jag älskar att se eleverna växa och våga ta för sig på lektionerna och på scenen och all den energin som man som pedagog får tillbaka, oslagbart!! 
Titta gärna in på www.sunnanaproduction.se om ni vill veta mer om mig:-))
Cicci Eriksson Linsmeier
http://www.sportadmin.se/hemsida/images/131/2572/37107_512.JPG?v=2014-08-18%2014:03:30


Jag älskar att dansa, har alltid dansat, och jag tror att jag tog danssteg innan jag kunde gå ordentligt! För mig är dans synonymt med liv, lust och lycka!

Jag är dansutbildad på Malmö Stadsteaters Balettelevskola, som sedan blev Svenska Balettskolan. Jag har även dansat många år hos balettmästare Rolf Hepp i Malmö! Jag är utbildad i klassisk balett, tåspets, jazz, contemporary, fridans och karaktärsdans, men har också dansat mycket street och funk!

Här på Marijazz undervisar jag i 30+ jazz varje torsdag! Och jag älskar det! De klasserna ger mig så mycket glädje och energi! Tack alla 30+-are för det!

Jag är även utbildad friskvårdsinstruktör och har sedan 1996 undervisat i aerobic, danceaerobic, funk, bodytoning, step, styrka och zumba på olika gym, fitness och friskvårdsställen i Sverige.

Förutom dansen jobbar jag med forskning och är idag docent i neurobiologi på medicinska fakulteten på Lunds Universitet. Jag bor i Höllviken med mina tre underbara barn och vi stortrivs här. Och tänk, alla mina barn dansar 

PETRA STINISEN ANDERBERG - Balett, modernt och barndans
 
JASMINA DIMOV - Street

Jasmina har många års erfarenhet av undervisning i Hiphop, House, Streetjazz och Dancehall/Ragga. Hon har undervisat på flera dansskolor i Skåne och haft workshops i Sverige och i Tyskland. 


För att vidareutvecklas som danspedagog och dansare har hon vid flera tillfällen åkt till USA för att ta klasser för de främsta koreograferna på bl.a. Broadway Dance Center i New York och EDGE Performing Arts Center i Los Angeles. Jasmina tar regelbundet workshops för att hålla sig uppdaterad om de senaste inom dansvärlden och för att få ny inspiration. Hon har även varit delaktig i olika evenemang som t.ex. modevisningar, mässor och festivaler.


CHAI WANG - Breakdance
 
Linnea Litsberger
Hej allihopa!

Jag heter Linnea och har dansat mig igenom nästan alla av mina 18 år här på jorden.
Började som liten på Kämpinge Gymnasterna och har sedan dess avverkat både Aktiv Ungdom och dansgrupper i Shanghai tills jag äntligen hamnade rätt på Marijazz. Jag går tredje året dans på Nya Malmö Latin och studerar dagligen balett, jazzdans, modern dans och street. Jag har genom skolan även fått delta i Eurovision Song Contest som dansare både i Malmö och i Köpenhamn, en sjukt häftig upplevelse! På fritiden dansar jag helst modern dans, men tycker egentligen allt är roligt. 

Jag blir lycklig av att dansa, och jag hoppas på att i min roll som danslärare kunna göra andra lyckliga i sin dans också!

Mängder av kramar och pussar! 

Felicia Hanserup

Hejsan!

Jag heter Felicia och har dansat så länge jag kan minnas. Jag älskar att testa nya stilar men har lagt min mesta tid på moden dans, jazz, stepp och dancehall. Jag undervisar i Barndans och Minijazz vilket såklart är det roligaste jag gjort. Det bästa är att få vara med om barnens utveckling och all deras spralliga energi. När jag inte dansar tar skolan mycket tid då jag pluggar till civilingenjör i Lund. 


Jag älskar att dansa och som danslärare är mitt mål att alla barn och unga ska få uppleva samma underbara känsla jag själv känner varje gång jag är på dansskolan. Bästa energikicken som finns!